top of page
IMG_5493.jpeg

REPARATIES

Ook voor het onderhoud van haarwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Alles wordt door ons gerepareerd.

 

Mocht u het haarwerk ergens anders hebben gekocht en u bent hier niet tevreden over kunt u uiteraard ook bij ons terecht. We kunnen voor u de kleur aanpassen,  mocht de basis scheurtjes hebben kunnen we die herstellen en haar bijzetten(knoppen).  Zunara Hairbank heeft een eigen atelier waardoor  wij het haarwerk kunnen repareren zonder het eerst naar derden te moeten opsturen. Voordeel van een eigen atelier is dat alles veel sneller gaat.  Wij hebben professionele knoopster die al uw reparaties kunnen verrichten. Tevens topstylisten die het haarwerk kunnen knippen en modelleren.

Mocht u twijfelen of de reparatie wel de moeite waard is, kunt u gerust langskomen we kunnen het voor u nakijken. Dit gesprek is vrijblijvend.

WERKWIJZE

Wij werken in 4 stappen:
 
  1. Intakegesprek/eerste afspraak
  2. Het passen en kiezen van de haarwerk/ administratie voor de verzekering
  3. Leveren en modelleren
  4. Nazorg voor eventuele vragen en of aanpassingen van het haarwerk.

Intakegesprek/eerste afspraak

Het intakegesprek vinden wij heel erg belangrijk. Dit is vaak een emotioneel gedeelte. Klanten vertellen waarvoor ze haarwerk nodig hebben. Dit gesprek is heel erg vertrouwelijk en gebeurd in een aparte ruimte. Wij geven informatie over haarwerk en beantwoord al  uw vragen.

Het passen en kiezen van de haarwerk/ administratie voor de verzekering

In de tweede fase gaan we met u bekijken welk haarwerk het beste bij u past. We bepalen de haarkleur aan de hand van een haarstaaltjes. We gaan een model voor uw zoeken. Het haarwerk wordt pas geknipt en gemodelleerd tijdens het leveren. Welk kapsel u ook kiest belangrijk is dat u uzelf blijft. En dat niemand hoeft te weten dat u een haarwerk draagt.  Alle verdere administratie afhandelingen worden door ons verzorgd. Een verwijskaart is wel noodzakelijk om voor vergoeding in aanmerking te komen. De verwijskaart kunt u aanvragen bij uw huisarts of specialist.

Leveren en modelleren

Bij het leveren van de haarwerk gaan we het model knippen die reeds is uitgekozen door de klant, uiteraard met het advies van de haarwerker. Daarna leggen wij u uit hoe u  het beste het haarwerk kunt verzorgen en onderhouden. Het haarwerk dient anders gewassen te worden.  Geen zorgen, dit gaan we u leren. Tevens leveren wij ook, alle producten  en materialen die u voor verzorging nodig hebt.

Nazorg voor eventuele vragen en of aanpassingen van het haarwerk

Nazorg vinden wij belangrijk! Wij stoppen dus niet na het leveren van een haarwerk. Wij staan u graag te woord wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn.

Hair Extension Colors
My Approach
bottom of page