top of page
Long Shiny Hair

HAARWERK

Wilt u een haarwerk aanschaffen zijn er een aantal essentiële beslissingen die besproken moeten worden.  

 

Wilt u een haarwerk aanschaffen zijn er een aantal essentiële beslissingen die besproken moeten worden. Over de montuur(basis), haarstructuur, kleur, kort of lang haar, synthetisch of echt haar het kan ook een combinatie zijn van beide.  Er zijn verschillende soorten haarwerk o.a. confectie haarwerk of maat haarwerk. 

 

HAARWERK OP MAAT

Confectiehaarwerk is over het algemeen goedkoper dan maathaarwerk. Maathaarwerk is precies op de maat van het hoofd gemaakt en meestal met de hand geknoopt.  Bij andere haarwerkers worden het knopen meestal in het buitenland gedaan.   Het neemt echt veel tijd in beslag waardoor klanten lang op hun haarwerk moeten wachten.  De voordelen van een eigen atelier is dat alle proces voor het maken van haarwerk hier wordt verricht.

 

De meeste kalende mannen en vrouwen hebben nog steeds de grootste moeite met het feit dat ze kaal worden of zijn. Meestal wordt hun gevoel gevormd door de mening van anderen; dat ze er ouder uitzien dan ze werkelijk zijn. Toch komt er een moment dat men daadwerkelijk stappen gaat ondernemen. Deze beslissing is vaak uitgesteld door de angst dat de andere kunnen zien, dat zij iets tegen hun kaalhoofdigheid hebben ondernomen.

Men geeft enorme bedragen uit voor een haartransplantatie, waarvan het uiteindelijke resultaat niet gelijk wordt gezien. Of men schaft een zeer goedkope pruik aan, die het gevoel van zekerheid niet kan bieden. De niet medische oplossing van Zunara Hairbank garandeert een perfect resultaat en tevredenheid.

 

Haar dat voelt en eruit ziet als uw eigen haar. Met dezelfde kleur en structuur. Elk haarstuk dat door onze specialisten wordt gemaakt, is op maat gemaakt en niet van echt haar te onderscheiden.  Wij kunnen ervoor zorgen dat uw kaalheid tot het verleden behoort en dat u weer van elk moment van het leven kunt genieten. Zunara haarwerk is één van de weinigen haarwerkers in Nederland  met een  eigen atelier. Zunara Hairbank met jarenlange ervaring en ruime kennis, doen wij het werk nog steeds met hart en ziel.

KINDERHAARWERK

Helaas kunnen kinderen ook te maken krijgen met kaalheid door chemo, Alopecia of brandwonden. Voor hen is kaalheid vaak moeilijk te begrijpen en te accepteren.  Bij kaalheid door chemo is gelukkig tijdelijk. Maar evengoed is het heel erg vervelend en voor kinderen vaak extra moeilijk vanwege hun kwetsbaarheid. Een haarwerk kan dan een tijdelijke oplossing zijn tot het haar weer groeit. 

KINDER HAARWERK DOOR ALOPECIA

Echter  zijn er verschillende soorten Alopecia. Die vaak voorkomen bij kinderen is Alopecia Areata. Het kan beginnen met kleine kale plekken op het hoofd. Die kale plekken kunnen verdwijnen maar ook groter worden. De kale plekken kunnen zich verspreiden op verschillende plekken.

 

Voor deze klanten  kunnen  wij ook  een passend haarwerk maken. Alopecia  Areata kent drie gradaties.  Zie voor meer informatie op www.aapv.nl

WERKWIJZE

Wij werken in 4 stappen:
 
  1. Intakegesprek/eerste afspraak
  2. Het passen en kiezen van de haarwerk/ administratie voor de verzekering
  3. Leveren en modelleren
  4. Nazorg voor eventuele vragen en of aanpassingen van het haarwerk.

Intakegesprek/eerste afspraak

Het intakegesprek vinden wij heel erg belangrijk. Dit is vaak een emotioneel gedeelte. Klanten vertellen waarvoor ze haarwerk nodig hebben. Dit gesprek is heel erg vertrouwelijk en gebeurd in een aparte ruimte. Wij geven informatie over haarwerk en beantwoord al  uw vragen.

Het passen en kiezen van de haarwerk/ administratie voor de verzekering

In de tweede fase gaan we met u bekijken welk haarwerk het beste bij u past. We bepalen de haarkleur aan de hand van een haarstaaltjes. We gaan een model voor uw zoeken. Het haarwerk wordt pas geknipt en gemodelleerd tijdens het leveren. Welk kapsel u ook kiest belangrijk is dat u uzelf blijft. En dat niemand hoeft te weten dat u een haarwerk draagt.  Alle verdere administratie afhandelingen worden door ons verzorgd. Een verwijskaart is wel noodzakelijk om voor vergoeding in aanmerking te komen. De verwijskaart kunt u aanvragen bij uw huisarts of specialist.

Leveren en modelleren

Bij het leveren van de haarwerk gaan we het model knippen die reeds is uitgekozen door de klant, uiteraard met het advies van de haarwerker. Daarna leggen wij u uit hoe u  het beste het haarwerk kunt verzorgen en onderhouden. Het haarwerk dient anders gewassen te worden.  Geen zorgen, dit gaan we u leren. Tevens leveren wij ook, alle producten  en materialen die u voor verzorging nodig hebt.

Nazorg voor eventuele vragen en of aanpassingen van het haarwerk

Nazorg vinden wij belangrijk! Wij stoppen dus niet na het leveren van een haarwerk. Wij staan u graag te woord wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn.

Red Hair Model
My Approach
bottom of page