top of page
IMG_6413.jpeg

HAARSTUKKEN

Wat zijn haarstukken? Haarstukken zijn feitelijk kleine haarwerken. Met een haarstuk kunt u eenvoudig langer of voller maken  

 

De Zunara Hairbank haarstuk is na plaatsing niet meer te onderscheiden van uw eigen haar. Net als bij de haarwerk bestaat de haarstukken ook uit confectie of maatwerkhaarstukken. U kunt kiezen uit , echt of synthetisch haar, of een combinatie van beide. Uiteraard leveren wij het haarstuk met exact dezelfde haarstructuur als uw eigen haar. Haarstukken kunnen op verschillende manieren worden bevestigd o.a. clips of in geval van permanente bevestiging met speciale lijm of tape. Haarstukken is een mooi systeem om meer volume te creeën , of uw dunner of kale plekken te bedekken.

WERKWIJZE

Wij werken in 4 stappen:
 
  1. Intakegesprek/eerste afspraak
  2. Het passen en kiezen van de haarwerk/ administratie voor de verzekering
  3. Leveren en modelleren
  4. Nazorg voor eventuele vragen en of aanpassingen van het haarwerk.

Intakegesprek/eerste afspraak

Het intakegesprek vinden wij heel erg belangrijk. Dit is vaak een emotioneel gedeelte. Klanten vertellen waarvoor ze haarwerk nodig hebben. Dit gesprek is heel erg vertrouwelijk en gebeurd in een aparte ruimte. Wij geven informatie over haarwerk en beantwoord al  uw vragen.

Het passen en kiezen van de haarwerk/ administratie voor de verzekering

In de tweede fase gaan we met u bekijken welk haarwerk het beste bij u past. We bepalen de haarkleur aan de hand van een haarstaaltjes. We gaan een model voor uw zoeken. Het haarwerk wordt pas geknipt en gemodelleerd tijdens het leveren. Welk kapsel u ook kiest belangrijk is dat u uzelf blijft. En dat niemand hoeft te weten dat u een haarwerk draagt.  Alle verdere administratie afhandelingen worden door ons verzorgd. Een verwijskaart is wel noodzakelijk om voor vergoeding in aanmerking te komen. De verwijskaart kunt u aanvragen bij uw huisarts of specialist.

Leveren en modelleren

Bij het leveren van de haarwerk gaan we het model knippen die reeds is uitgekozen door de klant, uiteraard met het advies van de haarwerker. Daarna leggen wij u uit hoe u  het beste het haarwerk kunt verzorgen en onderhouden. Het haarwerk dient anders gewassen te worden.  Geen zorgen, dit gaan we u leren. Tevens leveren wij ook, alle producten  en materialen die u voor verzorging nodig hebt.

Nazorg voor eventuele vragen en of aanpassingen van het haarwerk

Nazorg vinden wij belangrijk! Wij stoppen dus niet na het leveren van een haarwerk. Wij staan u graag te woord wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn.

Smiling Woman
My Approach
bottom of page