top of page
iStock_30351182_LARGE-teacher-folder.jpg

EXTENTIONS

Hebt u dun haar en verlangt u naar voller haar of langer haar, maar u wilt geen haarwerk of haarstukken in, en u hebt voldoende haar aan de voorkant? 

 

Dan kunt u voor kiezen om extensions te laten zetten.  Wat is extensions ? Hair extensions zijn strengen haar leverbaar in verschillende kleuren en verschillende haar soorten zoals, krul, slag of steilhaar. Hair extensions zijn voorzien van een transparant stukje wax, dat met behulp van een tang wordt bevestigd aan uw eigen haar. Of u kunt er ook voor kiezen om extensions te laten zetten in banen. Dit wordt bevestigd met ringetje. Dit gebeurd  op een haarvriendelijk manier, zodat het niet slecht is voor uw eigen haar mits de klant het ook goed verzorgd thuis. De Zunara Hairbank heeft tevens ook een eigen personeel die gespecialiseerd is in extensions inzetten. Na het inzetten word het in model geknipt waardoor er geen onderscheid meer is tussen uw eigen haren en de extensions.

WERKWIJZE

Wij werken in 4 stappen:
 
  1. Intakegesprek/eerste afspraak
  2. Het passen en kiezen van de haarwerk/ administratie voor de verzekering
  3. Leveren en modelleren
  4. Nazorg voor eventuele vragen en of aanpassingen van het haarwerk.

Intakegesprek/eerste afspraak

Het intakegesprek vinden wij heel erg belangrijk. Dit is vaak een emotioneel gedeelte. Klanten vertellen waarvoor ze haarwerk nodig hebben. Dit gesprek is heel erg vertrouwelijk en gebeurd in een aparte ruimte. Wij geven informatie over haarwerk en beantwoord al  uw vragen.

Het passen en kiezen van de haarwerk/ administratie voor de verzekering

In de tweede fase gaan we met u bekijken welk haarwerk het beste bij u past. We bepalen de haarkleur aan de hand van een haarstaaltjes. We gaan een model voor uw zoeken. Het haarwerk wordt pas geknipt en gemodelleerd tijdens het leveren. Welk kapsel u ook kiest belangrijk is dat u uzelf blijft. En dat niemand hoeft te weten dat u een haarwerk draagt.  Alle verdere administratie afhandelingen worden door ons verzorgd. Een verwijskaart is wel noodzakelijk om voor vergoeding in aanmerking te komen. De verwijskaart kunt u aanvragen bij uw huisarts of specialist.

Leveren en modelleren

Bij het leveren van de haarwerk gaan we het model knippen die reeds is uitgekozen door de klant, uiteraard met het advies van de haarwerker. Daarna leggen wij u uit hoe u  het beste het haarwerk kunt verzorgen en onderhouden. Het haarwerk dient anders gewassen te worden.  Geen zorgen, dit gaan we u leren. Tevens leveren wij ook, alle producten  en materialen die u voor verzorging nodig hebt.

Nazorg voor eventuele vragen en of aanpassingen van het haarwerk

Nazorg vinden wij belangrijk! Wij stoppen dus niet na het leveren van een haarwerk. Wij staan u graag te woord wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn.

Hair Stylist
My Approach
bottom of page