top of page
Young Model

KWALITEIT

1. Meest geavanceerde en betrouwbare haarvervangingssystemen

 

2. Diverse bevestigingssystemen o.a. TAPE , track, skinbond, clips,lijm enz.  Voor de bevestiging van een haarwerk bestaan verschillende technieken en methoden.  Wat het beste bij u past is afhankelijk van het al dan niet nog aanwezig zijn van natuurlijke haren. Belangrijkste is dat u zich lekker en op uw gemak  voelt met de Zunara Hairbank haarwerk . En dat het een goede pasvorm heeft.  

 

3. Het ontwerp, de plaatsing en het onderhoud worden gedaan door speciaal daarvoor opgeleide  haarwerk specialisten met jaren lange ervaring.  Bij ons ook werkzaam een topstylist en tevens haarwerk stylist zit al meer dan 42 jaar in het vak.

SERVICE

1. Vakkundige hulp van uw haar specialist(e)

 

2. Beschikt tot eigen hoog opgeleide Dermatoloog (huidspecialist)

 

3. Hulp bij het aanvragen van een vergoeding op grond van de AWBZ-regeling en/of een (aanvullende) verzekering bij uw VERZEKERAAR  Wanneer u bij ons een haarwerk koopt, heeft u recht op wettelijke bijdrage AWBZ. Deze bedraagt in 2014 € 409,-. Mocht u aanvullend verzekerd zijn dan kan dit bedrag uiteraard nog oplopen.

 

4. Discrete locatie van het bedrijf: het is opgericht als een kapsalon. Met aparte ruimte waar wij u in alle rust en privacy kunnen helpen. Geen parkeerproblemen.

BETROUWBAARHEID

1. Volledige anonimiteit garantie.

 

2. Eerlijkheid bij het adviseren van uw aankoop, onderhoud en andere diensten.

 

3. Er wordt rekening gehouden met uw omstandigheden en gevoelens.

 

4. Zunara Hairbank, wij knopen, onderhouden en doen de reparaties zelf. 

 

5. Maatwerk leveren.

 

6. Het absoluut niet nodig is om uw eventueel nog aanwezige haar weg te scheren.

 

7. Wij vinden nazorg en vervolgafspraak heel belangrijk.

LAGE PRIJZEN

We denken met onze klanten mee en leveren kwaliteit producten met lage prijzen.

WERKWIJZE

Wij werken in 4 stappen:
 
  1. Intakegesprek/eerste afspraak
  2. Het passen en kiezen van de haarwerk/ administratie voor de verzekering
  3. Leveren en modelleren
  4. Nazorg voor eventuele vragen en of aanpassingen van het haarwerk.

Intakegesprek/eerste afspraak

Het intakegesprek vinden wij heel erg belangrijk. Dit is vaak een emotioneel gedeelte. Klanten vertellen waarvoor ze haarwerk nodig hebben. Dit gesprek is heel erg vertrouwelijk en gebeurd in een aparte ruimte. Wij geven informatie over haarwerk en beantwoord al  uw vragen.

Het passen en kiezen van de haarwerk/ administratie voor de verzekering

In de tweede fase gaan we met u bekijken welk haarwerk het beste bij u past. We bepalen de haarkleur aan de hand van een haarstaaltjes. We gaan een model voor uw zoeken. Het haarwerk wordt pas geknipt en gemodelleerd tijdens het leveren. Welk kapsel u ook kiest belangrijk is dat u uzelf blijft. En dat niemand hoeft te weten dat u een haarwerk draagt.  Alle verdere administratie afhandelingen worden door ons verzorgd. Een verwijskaart is wel noodzakelijk om voor vergoeding in aanmerking te komen. De verwijskaart kunt u aanvragen bij uw huisarts of specialist.

Leveren en modelleren

Bij het leveren van de haarwerk gaan we het model knippen die reeds is uitgekozen door de klant, uiteraard met het advies van de haarwerker. Daarna leggen wij u uit hoe u  het beste het haarwerk kunt verzorgen en onderhouden. Het haarwerk dient anders gewassen te worden.  Geen zorgen, dit gaan we u leren. Tevens leveren wij ook, alle producten  en materialen die u voor verzorging nodig hebt.

Nazorg voor eventuele vragen en of aanpassingen van het haarwerk

Nazorg vinden wij belangrijk! Wij stoppen dus niet na het leveren van een haarwerk. Wij staan u graag te woord wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn.

Fashion in Black
My Approach
bottom of page